Werken bij

Lead Expertise / Coördinator Onderbouwen en ontwikkelen

‘Een jonge generatie die gezond en gelukkig kan opgroeien, is een sterk fundament voor de samenleving van morgen.’ Aldus de Koning tijdens de troonrede afgelopen september. Een missie, waar JOGG zich sinds 2010 hard voor inzet.

Wij willen de maatschappij zo gezond maken dat welvaartsziekten als overgewicht en obesitas geen kans meer maken. Daarom bouwen we met een breed lokaal en landelijk netwerk aan een gezondere leefomgeving voor de jeugd. We werken met zo’n 60 gedreven collega’s aan het realiseren van onze gezonde ambitie door het implementeren van een onderbouwde JOGG-methodiek in gemeenten.

Wil jij bijdragen aan deze ambitie en leg jij graag verbinding tussen de wetenschap en de praktijk? Kom dan ons team versterken als Lead Expertise / Coördinator Onderbouwen en ontwikkelen!

Dit ga je doen

Onze kennis, ervaring en ondersteuningsmiddelen noemen we 'Expertise'. Met onze expertise slaan we de brug tussen kennis en de dagelijkse praktijk. Voor ons is het belangrijk dat deze expertise zowel onderbouwd als verder ontwikkeld wordt. En, dat onze expertise effectief en efficiënt wordt overgedragen aan ons werknet. In deze rol ben je eindverantwoordelijk voor deze twee hoofddoelen en werk je als coördinator mee aan het onderbouwen en ontwikkelen van onze JOGG-methode.

Als Lead Expertise / Coördinator Onderbouwen en ontwikkelen interpreteer en analyseer je maatschappelijke ontwikkelingen, onderzoeken en diverse vak-gerelateerde informatie die je intern en extern deelt en waarmee je benodigde onderzoeken kan initiëren en begeleiden. Daarnaast bouw en onderhoud je een netwerk binnen de kennis- en onderzoekswereld en ben je contactpersoon voor onze Wetenschappelijke Adviesraad (WAR). Als coördinator stimuleer en bewaak je de monitoring en evaluatie van de organisatie.

Daarnaast werk je nauw samen met en geef je leiding aan de Coördinator Expertiseplatform, die verantwoordelijk is voor het delen van onze opgedane kennis en expertise. De eindverantwoordelijkheid voor beide hoofddoelen van Expertise ligt bij jou.

Wie ben jij?

Je hebt een netwerk binnen de wetenschappelijke wereld en kennisinstituten of weet deze snel op te bouwen en te onderhouden. Door jouw affiniteit en ervaring met wetenschappelijk onderzoek spreek je de taal van wetenschappers. Je kan goed samenwerken, bent communicatief sterk en durft te staan voor je doelen. Door je analytische blik kan je goed het overzicht bewaken en planmatig werken. Je bent “hands on”, pro-actief en accuraat en hebt natuurlijk affiniteit met de ambities van JOGG.

Dit breng je mee

  • WO werk- en denkniveau;

  • Affiniteit/ervaring met de dynamiek van implementatie bij gemeenten en de complexiteit van preventie (en liefst ook zorg);

  • Kennis van/Affiniteit met de thema’s preventie, gezondheid(szorg), gezonde leefstijl/leefomgeving.

Dit bieden wij

  • Een functie in salarisschaal J (op basis van je werkervaring word je ingeschaald op minimaal € 4.364,- op basis van 40 uur per week);

  • Een dienstverband voor 36 uur per week;

  • Werken bij een dynamische organisatie;

  • Hardwerkende én gezellige collega’s die zich inzetten voor hetzelfde doel;

  • Een prettige werkomgeving met ruimte voor ondernemerschap;

  • Een gezonde werkomgeving: vitaliteit op de werkvloer is de normaalste zaak van de wereld;

  • Flexibiliteit in werklocaties en hybride werken: je bent ongeveer twee dagen per week op ons kantoor in Den Haag.


Meer weten?

Bij interesse ontvangen we graag jouw CV en korte motivatie uiterlijk 22 november. Je kunt deze mailen naar hrm@jogg.nl, onder vermelding van Vacature Lead Expertise.

Voor meer informatie of vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Laura Hooghart via hrm@jogg.nl.

Neem contact op met
Laura Hooghart

Wist je dat we met ons initiatief Kind Naar Gezonder Gewicht via de lokale zorgverlener kinderen en ouders helpen om de transitie te maken naar een gezondere leefstijl?