Werken bij

Management assistent JOGG

JOGG wil dat alle kinderen en jongeren gezond kunnen opgroeien. Wij bouwen daarom aan een lokaal, landelijk en internationaal werknet om samen de leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder te maken. Bouw jij met ons mee? Wij zoeken een ervaren Management assistent om onze gezonde ambities waar te maken.

Het secretariaat van JOGG is het kloppend hart én visitekaartje van de organisatie. Een hecht team van 4 collega’s ondersteunt met oog voor kwaliteit, daadkracht en plezier de directeur-bestuurder, het managementteam (MT) en alle programma’s van de organisatie. Elke collega heeft een eigen takenpakket en werkt nauw samen met de andere collega’s. Het secretariaat is goed op elkaar ingespeeld en de collega’s kunnen elkaar vervangen als dat nodig is.

In verband met het vertrek van een collega, hebben wij een vacature voor een Management assistent (36-40 uur per week).


Wat zijn je werkzaamheden?

 • Agendabeheer: plannen van complexe (externe) afspraken en bewaken van de voortgang. 
 • Opstellen van vergaderschema’s en verslaglegging van overleggen.
 • Uitvoeren van administratieve werkzaamheden zoals registratie en afhandeling van officiële documenten, waaronder contracten, offertes, samenwerkingsovereenkomsten en het bijhouden van checklists. 
 • Het (mede)organiseren van evenementen zoals kick-offs, trainingen en themacampagnes: regelen van een geschikte locatie, versturen van uitnodigingen, gasten ontvangen, zorgdragen voor het logistieke proces en het regelen van facilitaire zaken. 
 • Zorgdragen voor distributie en beheer van promotiematerialen, brochures en het bijhouden van de voorraadmatrix en kostenoverzicht. 
 • Ondersteuning facilitaire zaken en ICT. 
 • Administratieve ondersteuning HR.
 • Het uitvoeren van operationele taken met betrekking tot drukwerk, beheer infobox, CRM, en JOGG-wiki. 
 • Bijhouden van voorraden en bestellen van kantoor- en keukenartikelen, lunches etc. 
 • Het optreden als gastvrouw voor interne medewerkers en externe klanten. 
 • Daarnaast algemene secretariële werkzaamheden als afhandelen van post-, mail- en telefoonverkeer en voorbereiden van gesprekken.

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een positieve en daadkrachtige collega die soepel schakelt tussen verschillende activiteiten en in de hectiek van de dag het overzicht en prioriteiten kan behouden. Je ondersteunt en ontzorgt door proactief te zijn en vooruit te denken, initiatieven te nemen en eigenaarschap te dragen op jouw taakgebied. Je denkt in mogelijkheden, maar weet ook je grenzen aan te geven. Je kan zelfstandig werken, maar nooit zonder je team daarin mee te nemen. En als flexibele collega spring je in waar nodig.

Kennis en ervaring

 • Enkele jaren ervaring in een soortgelijke functie in een complexe omgeving. 
 • Minimaal MBO+ werk- en denkniveau.
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal en de Engelse taal. 
 • Kennis van en ervaring met het Office 365-pakket (waaronder Dynamics, Teams en SharePoint), of aantoonbare interesse en bereidheid dit te leren.
 • Affiniteit met de missie van JOGG (Gezonde Jeugd, Gezonde Toekomst).

Wat bieden wij?

Een gevarieerde functie waarbij geen dag hetzelfde is.Werken in een enthousiast team dat zich inzet voor een prachtig doel.Een dynamische organisatie met een prettig en uitdagend werkklimaat.Een functie van 36-40 uur per week.Een jaarcontract met zicht op verlenging.Standplaats Den Haag, mogelijkheid tot deels thuiswerken.

Het salaris bedraagt afhankelijk van leeftijd en ervaring minimaal € 2.597,- en maximaal € 3.351,- bruto per maand bij een werkweek van 40 uur (salarisschaal E).

Interesse?

Jouw sollicitatie met motivatie en CV ontvangen we graag op info@jogg.nl o.v.v. vacature Management assistent.

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met HR-adviseur Ilse Pardoen-Kwint: ilse.pardoen@jogg.nl, 070-219 22 65.

Over JOGG

Stel je eens voor dat in 2040 iedereen lekker in z'n vel zit. Dat we allemaal gezond eten, genoeg bewegen en goed slapen. Zo’n gezonde toekomst, dat wil toch iedereen?

JOGG is een werknet van gemeenten, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Samen werken we aan de integrale JOGG-aanpak waarmee we de fysieke en sociale leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder maken. Binnen de JOGG-aanpak biedt JOGG ook de wetenschappelijk onderbouwde methodiek Kind naar Gezonder Gewicht. Deze methodiek helpt gemeenten bij het bieden van passende ondersteuning en zorg aan kinderen met overgewicht of obesitas.

Vanuit de landelijke organisatie ondersteunt JOGG-gemeenten met adviseurs, experts, middelen en kennis.

Het landelijke JOGG-team bestaat uit denkers en doeners, verbinders en samenwerkers, adviseurs en kennisdelers. We werken met ruim 40 vaste medewerkers en een pool van flexibel inzetbare externe medewerkers. Samen maken we gezond gewoon!Contact
Ilse Pardoen

Wist je dat we met ons initiatief Kind Naar Gezonder Gewicht via de lokale zorgverlener kinderen en ouders helpen om de transitie te maken naar een gezondere leefstijl?