Werken bij

Vacature Hoofd Bedrijfsvoering

JOGG vindt dat ieder kind het recht heeft om gezond op te groeien. Daarom bouwen we met een breed lokaal, landelijk en internationaal werknet aan een gezondere leefomgeving voor de jeugd én werken we aan passende ondersteuning en zorg voor kinderen met overgewicht of obesitas. Bouw jij met ons mee? We zijn per direct op zoek naar een Hoofd Bedrijfsvoering om onze gezonde ambities waar te maken.

Jouw werk

In deze nieuwe functie ben jij verantwoordelijk voor de stafdiensten van onze organisatie: secretariaat, facilitaire zaken, financiële zaken, ICT en HR.

Je beweegt mee met de externe ontwikkelingen en realiseert een gezonde bedrijfsvoering. Daarnaast verbeter en bewaak je de werkprocessen en beheer je de budgetten van de stafdiensten.

Als leidinggevende van de 9 stafmedewerkers van de teams Secretariaat, Finance en HR werk je aan hun ontwikkeling en de onderlinge samenwerking binnen deze stafteams.

Je bent een HR-expert met een moderne kijk op HR, die thuis is op strategie en beleid. Je bent verantwoordelijk voor de ontwikkeling van het HR-beleid en je adviseert en begeleidt op strategisch en tactisch niveau de Directeur-bestuurder en het Managementteam op het gebied van HR.

Wie ben jij?

Je hebt affiniteit met de ambities van JOGG. Je houdt van een uitdaging en pakt zaken proactief op. Je kunt goed samenwerken en verbindt teams en medewerkers aan elkaar. Je richt je op resultaat zonder de mens uit het oog te verliezen. Leidinggeven doe je coachend, inspirerend en ontwikkelingsgericht. Verder heb je financieel inzicht en kan je budgetten managen.

Functie-eisen

 • Ongeveer 5-10 jaar ervaring in een soortgelijke functie.
 • Academisch werk- en denkniveau.
 • Ervaring met leiding geven aan stafteams.
 • Kennis van en ervaring met bedrijfsvoering.
 • Ervaring met procesverbetering en budgetbewaking.
 • Kennis en ervaring met strategische HR-vraagstukken en strategisch HR-beleid is een grote pre.

Wat bieden wij?

 • Werken in een organisatie met een dynamisch team dat zich inzet voor een prachtig doel.
 • Een werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap en zelfstandig werken.
 • Een gezonde werkomgeving (vitaliteit op de werkvloer).
 • Flexibiliteit in werklocatie en hybride werken. Standplaats is Den Haag. 
 • Een dienstverband voor minimaal 28 uur per week.
 • Een jaarcontract met kans op verlenging.
 • Passende arbeidsvoorwaarden. De functie is ingeschaald in salarisschaal J (€ 4.098 - € 6.023, op basis van 40 uur per week).

Over JOGG

Stel je eens voor dat in 2040 iedereen lekker in z'n vel zit. Dat we allemaal gezond eten, genoeg bewegen en goed slapen. Zo’n gezonde toekomst, dat wil toch iedereen?

Met de integrale JOGG-aanpak werken we samen met JOGG-gemeenten en partners aan een maatschappij waarin voor alle kinderen een gezonde leefstijl gewoon is. Dat doen we door de fysieke en sociale leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder te maken. Én door kinderen met overgewicht en hun gezin te helpen bij het oplossen van individuele, vaak sociale problemen die een ongezonde leefstijl veroorzaken en/of een gezonde leefstijl in de weg staan.

Vanuit de landelijke organisatie ondersteunt JOGG gemeenten bij het implementeren van de lokale aanpak, met adviseurs, experts, middelen en kennis.

Het landelijke JOGG-team bestaat uit denkers en doeners, verbinders en samenwerkers, adviseurs en kennisdelers. We werken met zo’n 50 vaste medewerkers en een pool van flexibel inzetbare externe medewerkers. We staan midden in de samenleving en hechten veel waarde aan inclusie en diversiteit. Bij gelijke geschiktheid gaat onze voorkeur daarom uit naar een kandidaat met een achtergrond die past bij ons diversiteitsbeleid. Samen maken we gezond gewoon!

Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met HR-adviseur Ilse Pardoen-Kwint: ilse.pardoen@jogg.nl, 070-219 22 65.

Bij interesse ontvangen we graag jouw cv en (korte) motivatie. Je kunt deze mailen naar hrm@jogg.nl, onder vermelding van Vacature Hoofd Bedrijfsvoering. We sluiten de procedure zodra we de juiste kandidaat hebben gevonden.


HR-adviseur
Ilse Pardoen-Kwint

Wist je dat we met ons initiatief Kind Naar Gezonder Gewicht via de lokale zorgverlener kinderen en ouders helpen om de transitie te maken naar een gezondere leefstijl?