Werken bij

Vacature HR-Adviseur

Je bent een zelfstandige en oplossingsgerichte HR professional. Je pakt zaken proactief op en neemt anderen hierin mee. Met jouw energie en bevlogenheid weet je mensen te inspireren. Je bent nauwkeurig als het moet, maar ook in staat om te handelen in de geest van de wet als het kan. Je houdt van een breed HR-takenpakket en een mooie combinatie van strategische vraagstukken en operationele taken. Herken je jezelf hierin? Lees dan snel verder! 

‘Een jonge generatie die gezond en gelukkig kan opgroeien, is een sterk fundament voor de samenleving van morgen.’ Aldus de Koning tijdens de troonrede afgelopen september. Een missie, waar JOGG zich sinds 2010 hard voor inzet. 

 Wij willen de maatschappij zo gezond maken dat ziekten als overgewicht en obesitas geen kans meer maken. Daarom bouwen we met een breed lokaal en landelijk netwerk aan een gezondere leefomgeving voor de jeugd. We werken met zo’n 60 gedreven collega’s aan het realiseren van onze gezonde ambitie door het implementeren van een onderbouwde JOGG-methodiek in gemeenten. Help jij mee deze ambities waar te maken?  

 Wij zoeken namelijk een allround HR-Adviseur.

Wat ga je doen?

Als onze HR-adviseur ben je een sparringpartner en adviseur van het MT, het middenkader en al het personeel over allerlei verschillende HR-vraagstukken. Je adviseert over casuïstiek en draagt zorg voor een gedragen en modern HR-beleid. Kortom: je schakelt continu tussen tactische en operationele werkzaamheden en strategische advisering.

Belangrijke aandachtspunten en projecten zijn o.a. het professionaliseren van ons HR-systeem AFAS waar wij in 2023 een start mee hebben gemaakt. Ook neem je het voortouw in de optimalisatie van HR-processen zoals competentiemanagement en de jaarlijkse gesprekkencyclus.

Je komt te werken in het team Bedrijfsvoering, dat bestaat uit finance, het secretariaat en HR (jij) met aan het hoofd een manager Bedrijfsvoering. De salarisadministratie is uitbesteed aan een externe partner.

Deze vacature is echt iets voor jou wat jij bent...

Uiteraard een schaap met 5 poten. 😉 Je bent een zelfstandige en oplossingsgerichte HR professional. Je pakt zaken proactief op en neemt anderen hierin mee. Met jouw energie en bevlogenheid weet je mensen te inspireren. Je bent nauwkeurig als het moet, maar ook in staat om te handelen in de geest van de wet als het kan. Je houdt van een breed HR-takenpakket en een mooie combinatie van strategische vraagstukken en operationele taken.

Dit breng je mee...

 • Je beschikt over een HBO werk- en denkniveau, bij voorkeur beschik je over een afgeronde opleiding op het gebied van HRM of gelijksoortig;

 • Je hebt ongeveer 3 tot 5 jaar ervaring in een allround HR-adviesfunctie;

 • Kennis van- en ervaring met AFAS zou mooi meegenomen zijn;

 • Goede communicatieve vaardigheden in woord en geschrift is vanzelfsprekend.

Dit mag je van ons verwachten...

 • Werken in een jonge organisatie in een dynamisch team dat zich inzet voor een prachtig doel;

 • Een prettige werkomgeving met veel ruimte voor ondernemerschap en zelfstandig werken;

 • Doe mee met de interne tafeltennisladder of schuif aan voor een borrel/activiteit na werktijd;

 • Een gezonde werkomgeving (vitaliteit op de werkvloer) is de normaalste zaak van de wereld;

 • Thuiswerken is mogelijk: wel vinden we zichtbaarheid en toegankelijkheid in deze functie belangrijk, dus je werkt hoofdzakelijk op ons kantoor in het centrum van Den Haag;

 • Een dienstverband voor 32-40 uur per week;

 • Een jaarcontract met de intentie te verlengen als we het beide naar ons zin hebben;

 • En overige passende arbeidsvoorwaarden die je van ons mag verwachten;

 • De functie is ingeschaald in salarisschaal I (€ 3996 – € 5797 op basis van 40 uur per week).

Nieuwsgierig?

High Quality Recruitment ondersteunt JOGG exclusief in deze procedure. Vragen, reacties en sollicitaties kunnen verstuurd worden naar Mike van Duijn, te bereiken via m.vanduijn@high-quality.nl of via 06 – 15397145.

Neem contact op met
Laura Hooghart

Wist je dat we met ons initiatief Kind Naar Gezonder Gewicht via de lokale zorgverlener kinderen en ouders helpen om de transitie te maken naar een gezondere leefstijl?