Werken bij

Vacature Stagiair(e) Vrije Tijd

Word jij onze nieuwe stagiair(e) in de omgeving Vrije tijd: iemand die mee zal werken in de wereld van dagattracties en restaurants? Je bent flexibel, leergierig en pro-actief. Daarnaast volg je een studie in de richting van Leisure en Toursime of heb je affiniteit met de horecabranche en vrijetijdssector.

Je komt in het team Recreëren

Je maakt onderdeel uit van het team Recreëren. JOGG maakt de fysieke en sociale leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder, zo ook bij een dagje uit en in restaurants. Binnen de omgeving Recreëren focussen we ons op het gezonder maken van sport- en vrijetijdslocaties.

Dit ga je doen als Stagiair(e) in de omgeving Vrije Tijd

Als stagiair vrije tijd werk je mee aan verschillende projecten die zich afspelen in de omgeving vrije tijd. Deze projecten hebben als doel om in samenwerking met de Nederlandse dagattracties te werken richting een gezonder dagje uit en een gezonder kindermenu op de kaart te krijgen in de horeca. Daarnaast werk je mee op het vergroten van de kennis op de adviesrol die JOGG heeft richting gemeenten om in de vrijetijdsomgeving gezonder te maken. Binnen je stage is er persoonlijke begeleiding, maar ook veel vrijheid en vertrouwen om zelf aan de slag te gaan. Het gaat hier om een meewerkstage, maar kan ook zeker gecombineerd worden met een onderzoek.

Je gaat meewerken aan verschillende projecten binnen JOGG-Teamfit in de vrijetijd en de ambitie Gezond Uit. Inspanningen waar je je mee bezig zult houden zijn o.a. de organisatie van de halfjaarlijkse bijeenkomst Gezond Uit, maar ook de kwaliteit van de ambitie verder onderzoeken en uitwerken. Verder houd jij je bezig met mogelijke strategieën om de groep ondertekenaars te vergroten en denk je mee over het verzamelen van verschillende praktijkvoorbeelden rondom Gezond Uit en een Gezonder Kindermenu.

Dit is wie je bent

We zoeken iemand die;

 • Beschikt over HBO+ werk- en denkniveau;

 • Bij voorkeur een studie volgt in de richting van Leisure en Toursime;

 • Affiniteit heeft met de horeca en vrijetijdssector;

 • Affiniteit heeft met de ambities van JOGG;

 • Je bent flexibel, leergierig en pro-actief.

Dit bieden wij

 • Afwisselende werkzaamheden en veel ruimte voor persoonlijke ontwikkeling;

 • Werken in een jonge en enthousiaste organisatie met zo’n 60 gedreven collega’s;

 • Een stage van 36-40 uur per week voor bij voorkeur 5 of 6 maanden;

 • Een stagevergoeding van €500,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek van 40 uur;

 • Een reiskostenvergoeding als er geen studenten-reisproduct beschikbaar is;

 • Een gezonde werkomgeving: vitaliteit op de werkvloer is de normaalste zaak van de wereld;

 • Flexibiliteit in werklocaties en hybride werken.


Meer weten?

Bij interesse ontvangen we graag jouw CV en korte motivatie in pdf format, uiterlijk 27 november. Je kunt deze mailen naar hrm@jogg.nl, onder vermelding van Vacature Stagiair Vrije Tijd.

Voor meer informatie of vragen over deze vacature kun je contact opnemen met Laura Hooghart via HRM@jogg.nl


Neem contact op met
Laura Hooghart

Wist je dat we met ons initiatief Kind Naar Gezonder Gewicht via de lokale zorgverlener kinderen en ouders helpen om de transitie te maken naar een gezondere leefstijl?