Werken bij

Vacature stagiair PPS supermarkten

JOGG wil dat alle kinderen en jongeren gezond kunnen opgroeien. Wij bouwen daarom aan een lokaal, landelijk en internationaal werknet om samen de leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder te maken. Bouw jij met ons mee? Wij zoeken een stagiair (m/v) om onze gezonde ambities waar te maken.

Meewerkstage

Het gaat om een meewerkstage. Ben je op zoek naar een afstudeerstage, realiseer je dan dat je bij deze stage minimaal 85% van de tijd meewerkt en dat het afstuderen voornamelijk in eigen tijd dient te gebeuren.

Wat zijn je werkzaamheden?

Tijdens deze meewerkstage werk jij mee aan het verkennen van een potentiële PPS (publiek private samenwerking) met supermarkten, wetenschappers en maatschappelijke organisaties. Supermarkten hebben een grote impact op de ongezonde én gezonde keuzes van de consument, zo ook op die van jongeren. Er is een grote behoefte in de maatschappij dat supermarkten juist de gezonde keuze stimuleren, in plaats van de ongezonde keuze. JOGG wil graag de krachten bundelen door kennis en expertise te delen en zo gezamenlijk sneller toe te werken naar gezondere supermarkten.

Jouw werkzaamheden zullen o.a. bestaan uit:

 • Research naar relevante onderzoeken in relatie tot stimuleren van gezonde keuze en assortiment in de supermarkt;
 • Bijhouden van overzicht van alle onderzoeken op het gebied van stimuleren van gezonde keuze in de supermarkt;
 • Meedenken en meewerken aan mogelijke nieuwe onderzoeken;
 • Contacten onderhouden met supermarkten en wetenschappers;
 • Coördinerende en uitvoerende werkzaamheden waaronder het begeleiden van pilots en het organiseren van workshops, masterclasses en meetings.

Wie zoeken wij?

 • Je bent een tweede, derde of vierdejaars HBO- of WO-student;
 • Je bent beschikbaar vanaf januari 2022 voor +/- 32 uur per week, voor bij voorkeur 5 of 6 maanden (minimaal 3 maanden);
 • Je beschikt over goede communicatieve vaardigheden (schriftelijk en mondeling); 
 • Je bent representatief en sociaal vaardig; 
 • Je kan nauwkeurig en zelfstandig werken; 
 • Je bent collegiaal; Je bent gedreven en stressbestendig; jij kunt meerdere ballen in de lucht houden, bent in staat snel te schakelen en kan goed werken onder tijdsdruk;
 • Je weet van aanpakken en initiatief nemen;
 • Je voldoet aan de drie kernwaarden van JOGG (Flexibiliteit, Vertrouwen, Verantwoordelijkheid).

Wat bieden wij?

 • Een uitdagende en leerzame stage in een organisatie die als linking-pin fungeert tussen het landelijk netwerk en de lokale praktijk; 
 • Een jonge, groeiende organisatie met ruim 40 gedreven collega’s;
 • Een organisatie die aanjager en verbinder is van een groeiend werknet van diverse partijen, waaronder 191 aangesloten gemeenten en 38 partners (maatschappelijke, kennispartners en bedrijfspartners);
 • Een organisatie die vitaliteit hoog in het vaandel heeft staan;
 • Begeleiding door een bevlogen JOGG-professional; 
 • Flexibele werktijden en -plek; 
 • Een stagevergoeding van € 500,- bruto per maand op basis van een fulltime werkweek van 40 uur.

Standplaats

Je bent regelmatig* aanwezig op het kantoor van JOGG in Den Haag. Bij JOGG bieden we daarnaast de mogelijkheid van thuiswerken. Afspraken over de werklocatie worden in overleg met elkaar gemaakt.

*Afhankelijk van de landelijke corona-maatregelen vanuit de Rijksoverheid.


Over JOGG

Stel je eens voor dat in 2040 iedereen lekker in z'n vel zit. Dat we allemaal gezond eten, genoeg bewegen en goed slapen. Zo’n gezonde toekomst, dat wil toch iedereen?

JOGG is een werknet van gemeenten, maatschappelijke organisaties en bedrijven. Samen werken we aan de integrale JOGG-aanpak waarmee we de fysieke en sociale leefomgeving van kinderen en jongeren gezonder maken. Binnen de JOGG-aanpak biedt JOGG ook de methodiek Kind naar Gezonder Gewicht. Deze methodiek helpt gemeenten bij het organiseren van passende ondersteuning en zorg voor kinderen met overgewicht of obesitas.

Vanuit de landelijke organisatie ondersteunt JOGG-gemeenten met adviseurs, experts, middelen en kennis.

Het landelijke JOGG-team bestaat uit denkers en doeners, verbinders en samenwerkers, adviseurs en kennisdelers. We werken met ruim 40 vaste medewerkers en een pool van flexibel inzetbare externe medewerkers. Samen maken we gezond gewoon!


Meer weten?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met HR-adviseur Ilse Pardoen-Kwint: ilse.pardoen@jogg.nl, 070-219 22 65.

Direct solliciteren mag natuurlijk ook!

We vragen je een (korte) motivatie en je CV vóór 15 december te sturen naar info@jogg.nl o.v.v. stage PPS-supermarkten.

Het selectieproces en de bijbehorende sollicitatiegesprekken zullen mogelijk iets anders verlopen dan normaal door de corona maatregelen. Mocht het nodig zijn, dan zullen sollicitatiegesprekken online gevoerd worden.


Meer weten over de vacature?
Ilse Pardoen-Kwint HR-adviseur

Wist je dat we met ons initiatief Kind Naar Gezonder Gewicht via de lokale zorgverlener kinderen en ouders helpen om de transitie te maken naar een gezondere leefstijl?