Vitaal MBO

JOGG streeft naar een omgeving waarin mbo-professionals hun toekomstige beroep vitaal en duurzaam kunnen uitoefenen. In nauwe samenwerking met onze partners zetten we het thema beroepsvitaliteit nationaal op de kaart. Samen kijken we naar de veranderingen die nodig zijn, zowel in het onderwijs als op de werkvloer, om de leef- en werkomgeving van jongeren gezonder te maken. In beleid én in praktijk.

Een gezonde leefstijl zorgt dat je lekker in je vel zit. En wie lekker in zijn vel zit, presteert beter. Met de Fit for the Job-toolkit gaan praktijkbegeleiders samen met de mbo-stagiairs aan de slag om een gezonde leer- en werkomgeving te stimuleren. De praktische toolkit geeft handvatten om beroepsvitaliteit op een eenvoudige en leuke manier te beïnvloeden. 


Vragen of opmerkingen? Neem contact op met Onno Klerk, Adviseur Gezonde Omgeving via onno.klerk@jogg.nl of 06 51 24 38 78.


Wist je dat we met ons initiatief Kind Naar Gezonder Gewicht via de lokale zorgverlener kinderen en ouders helpen om de transitie te maken naar een gezondere leefstijl?