Werken bij

JOGG is kennispartner van gemeenten. Samen zorgen we dat onze jeugd gezond kan opgroeien. We bieden advies, expertise en ervaring om, in beleid en praktijk, de leefomgeving gezonder te maken. En we zorgen dat er voor kinderen en jongeren geen barrières meer zijn voor een gezonde leefstijl. Doe jij met ons mee?

Op deze pagina lees je meer over onze organisatie, vacatures en ervaringen van onze medewerkers.

Diversiteit en inclusie

Naast een diversiteit aan werkzaamheden, hechten wij ook veel waarde aan een diverse en inclusieve werkomgeving. Dit is terug te zien in ons personeelsbestand. Wij waarderen verschillen, omdat we vinden dat ze zorgen voor verschillende invalshoeken en talenten. Wij willen dat iedereen zich veilig, gerespecteerd en prettig voelt.

Vitaliteit en balans

Niet alleen zet ons team zich dagelijks in om de leefomgeving van jongeren in Nederland gezonder te maken. Ook onze eigen (werk)omgeving proberen we zo gezond mogelijk in te richten; voor zowel onze fysieke én mentale gezondheid, op kantoor en thuis!

JOGG wil een goede balans creëren tussen thuiswerken, op kantoor of elders. Dit betekent flexibiliteit en tegelijkertijd verbinding en betrokkenheid. Wat wij belangrijk vinden? Dat iedereen zich gezond en energiek voelt. Onze inzet op dit thema heeft 2019 geresulteerd in een plek in de top 50 vitaalste werkgevers van Nederland en tot het behalen van het Vignet Vitaal Bedrijf in 2021, daar zijn we trots op!

Vacatures

Flexibiliteit

We hebben een open houding, leveren maatwerk en kunnen meebewegen met onze omgeving. Zonder het doel uit het oog te verliezen. We tonen lef, grijpen kansen en hebben het vermogen om te kunnen veranderen.

Vertrouwen

We stellen ons kwetsbaar op en geven en ontvangen constructieve feedback. Zo maken we elkaar sterker. Alle medewerkers werken professioneel en vanuit de juiste intenties. Onze expertise, daar kun je van op aan.

Verantwoordelijkheid

We zetten ons met veel toewijding in voor een gezonde jeugd en een gezonde toekomst. Iedereen heeft hier een rol in te vervullen en toont eigenaarschap. We doen wat we zeggen, en zeggen wat we doen. We kijken naar elkaar om. Samen maken we gezond gewoon.

Stages

JOGG faciliteert een lerende, ontwikkelende werkomgeving en is daarom een aantrekkelijke werkgever voor starters en stagiairs. We hebben regelmatig plek voor onderzoekstages en meewerkstages voor MBO-, HBO- en WO-stagiairs vanuit opleidingen die aansluiten bij wat we bij JOGG doen. Onder andere in de richting van voedings-, gezondheids-, communicatie- en gedragswetenschappen. De begeleiding is gericht op de leerdoelen die vanuit de opleiding worden gesteld en jouw persoonlijke ontwikkeldoelen. Actuele stagemogelijkheden staan onder Vacatures.

Aan de slag!

Niemand wordt bij JOGG zomaar in het diepe gegooid. Voor nieuwe collega's zorgen we dat alle benodigde facilitaire zaken geregeld zijn en kennismakingsgesprekken zijn ingepland. Ook is er een inwerkprogramma en loop je enige tijd mee met een collega. 


Werken bij JOGG? JOGG is vaak op zoek naar nieuw talent. Op deze pagina vind je de meest recente vacatures.