Naar het nieuwsoverzicht
Nieuws, 27 September 2021

JOGG en BrabantSport Fonds gaan samen voor gezonde jeugd

Een gezonde toekomst begint bij een gezonde jeugd. Met die gedachte gaan JOGG en het BrabantSport Fonds elkaar, waar mogelijk, versterken. Eén van de doelstellingen van het fonds is om een gezonde levensstijl onder Brabantse kinderen te bevorderen en hen meer te laten bewegen. Dit sluit perfect aan op de kerngedachte van JOGG. Een logische match dus! 

JOGG

Met deze nieuwe samenwerking is heel wat te bereiken op het gebied van voeding, beweging, preventie en welzijn. Michel Reinders, directeur BrabantSport Fonds, is daarom blij met deze samenwerking: “Wat wij willen bereiken is een gezonder en daarmee sterker Brabant door sport. Het is geweldig om samen met JOGG, Brabantse jongeren te kunnen inspireren en motiveren om voor een gezonde leefstijl te kiezen, want de jeugd is tenslotte de toekomst. Dat we in staat zijn samen met andere partijen om de handschoen hiervoor op te pakken, maakt mij enorm trots.”

Lees hier het volledige interview met Marjolein Bolhuis-Eijsvogel en Michel Reinders, directeur BrabantSport Fonds.

Foto: BrabantSport Fonds


Wist je dat we met ons initiatief Kind Naar Gezonder Gewicht via de lokale zorgverlener kinderen en ouders helpen om de transitie te maken naar een gezondere leefstijl?