Werken bij

Vacature Adviseur Corporate Communicatie

JOGG zet zich sinds 2010 in voor een gezondere leefomgeving van kinderen en het terugdringen van overgewicht. Sinds de oprichting werkt JOGG aan een integrale aanpak om een gezonde leefomgeving voor kinderen en jongeren te waarborgen. Centraal staat de samenwerking tussen gemeenten, maatschappelijke organisaties, bedrijven en alle volwassenen rondom een kind. Dat doen ze samen met ruim 60 gedreven collega’s. 

Wil jij bijdragen aan de ambities van JOGG en werken in een organisatie - waar de lijntjes kort zijn - met een duidelijke missie? Kom dan het landelijk team van JOGG versterken als Adviseur Corporate Communicatie.

Wat ga je doen?
Je maakt deel uit van Team Corporate Communicatie en draagt proactief bij aan een stevige positionering van de organisatie. Met je politiek-bestuurlijke antenne signaleer je wat rond de thema’s van JOGG gebeurt, benut je actualiteiten en initiatieven om de positie van JOGG in het veld verder te verstevigen en vertaal je relevante ontwikkelingen en actualiteiten naar zichtbare uitingen op verschillende kanalen. Het opzetten en uitvoeren van een sterke social media strategie, voor onder andere de zichtbaarheid en de vertaling van de missie en doelstellingen van JOGG zijn een belangrijk onderdeel van je werk.

Het corporate communicatieteam is regelmatig in de lead bij het schrijven van beleidsmatige stukken, zoals bijvoorbeeld brieven aan de Tweede Kamer. Ook het beheer van de website valt onder onze afdeling. Dit zijn werkzaamheden die het team onderling verdeelt.

Wie ben jij?
-
Je leest deze vacature en je denkt: "dit kan ik, én dit wil ik!".
- Je hebt goede communicatieve vaardigheden en een vlotte pen.
- Je bent in staat een visie en standpunten op kernachtige manier te verwoorden.
- Je vindt het fijn om initiatief te nemen, lef te tonen en fouten durft te maken.
- Je bent actief op social media en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van online communicatie.
- Je ben nieuwsgierig en volgt het nieuws en het publieke debat op de voet, je herkent wat relevant is voor JOGG en weet dat om te zetten in daden.
- Je bent in staat om zelfstandig te werken, maar nooit zonder je team daarin mee te nemen.
- Je wilt graag werken in een team waar collega's flexibele ingesteld zijn en waar inspringen voor elkaar heel normaal is.
- Je beschikt over een strategisch denkvermogen en combineert dit graag met hands-on werken.
- Je bent op de hoogte van de laatste trends op het gebied van corporate- en interne communicatie en werkt graag binnen een maatschappelijke relevante organisatie met een sterke missie.
- Je hebt oog voor (strategische) hoofdlijnen maar ook voor de details, waarbij jouw sterke politiek-bestuurlijke antenne altijd aanstaat.

Zo ga jij het verschil maken:
Je voelt je thuis in een omgeving waarin gebouwd moet worden. Je ben een verbinder die mensen mee kan krijgen en je focust zowel op lange-termijn-doelstellingen als acties die op korte termijn resultaat opleveren.

Wat biedt deze baan je?
De ultieme kans om je ervaring en positieve mindset in te zetten voor een organisatie met een sterke missie: Samen maken we gezond gewoon.

- 13e maand, pensioenregeling, 24 vakantiedagen en 6 ADV-dagen (op basis van 40 uur), leeftijdsdagen, vakantiegeld en beschikking over laptop en telefoon (of telefoonvergoeding).
- Een jaarcontract met de intentie te verlengen.
- Een modern en open kantoor in Den Haag, op loopafstand van het Centraal Station.
- Een gezonde werkomgeving (vitaliteit op de werkvloer) is de normaalste zaak van de wereld; interne tafeltennisladder of schuif aan voor een activiteit van het vitaliteitsteam na werktijd.
- Bij JOGG is er ruimte om te leren en je te ontwikkelen.
- Een salaris € 3.854 - € 5.521 bruto per maand, op basis van een 40-urige werkweek.
- Functie voor 32-40 uur per week - n.o.t.k.
- Hybride werken binnen een klein, ambitieus, professioneel en mensgericht team in groei.

Solliciteren
De werving voor deze functie is uitbesteed aan We Know Public. Je kunt solliciteren via deze link: https://www.weknowpublic.nl/


Adviseur Corporate Communicatie
Noreen ter Beke