Werken bij

Vacature Adviseur Corporate Communicatie

JOGG zet zich sinds 2010 in voor een gezonde jonge generatie. Wij willen de maatschappij zo gezond maken dat overgewicht en obesitas geen kans meer maken. Daarom bouwen we met een breed lokaal en landelijk netwerk aan een gezondere leefomgeving voor de jeugd. Dat doen we samen met ruim 60 gedreven collega’s. Wil jij bijdragen aan onze ambitie en werken in een dynamische omgeving met een missie?

Kom dan ons landelijk team versterken als Adviseur Corporate Communicatie.

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van Team Corporate Communicatie en draagt proactief bij aan een stevige positionering van de organisatie. Samen met je collega’s breng je onze ambitie, identiteit en imago over op alle belangrijke stakeholders. Je signaleert en creëert kansen om de JOGG-beweging en resultaten landelijk en lokaal zichtbaar te maken en zorgt dat JOGG zich in het brede en complexe speelveld onderscheidt.

Je denkt mee over onze corporate story en het verwoorden van inhoudelijke standpunten en acties. Je schrijft of redigeert persberichten, nieuwsberichten en berichten voor onze social mediakanalen. Daarnaast signaleer en creëer je mediakansen, zoek je interessante samenwerkingen op en ontwikkel je communicatiemiddelen en kennisdossiers.

Deze vacature is echt iets voor jou want jij bent:

Een communicatief en creatief talent dat het een uitdaging vindt om de verhalen van JOGG strategisch in te zetten en origineel te verwoorden, waarbij je lef toont en fouten durft te maken. Je bent meer dan actief op social media en op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op het gebied van communicatie. Je ben nieuwsgierig en volgt het nieuws en het publieke debat op de voet, je herkent wat relevant is voor JOGG en weet dat om te zetten in daden. Natuurlijk werk je zelfstandig, maar nooit zonder je team daarin mee te nemen. En als flexibele collega spring je altijd in waar nodig.

Dit breng je mee:

 • Een HBO/universitaire opleiding in de richting van journalistiek/communicatie.

 • Minimaal 2 jaar ervaring in een relevante werkomgeving, bij voorkeur binnen een non-profit organisatie.

 • Je bent nieuwsgierig en weet wat er speelt in de samenleving.

 • Je weet hoe je een communicatiestrategie opstelt.

 • Ervaring met pers en media Brede ervaring met social media.

Dit mag je van ons verwachten:

 • Een salaris tussen € 3.854 – € 5.521 (Schaal H) op basis van 40 uur per week, afhankelijk van je ervaring.

 • Overige passende arbeidsvoorwaarden, zoals o.a. 24 vakantiedagen en 6 ADV-dagen (op basis van 40 uur), leeftijdsdagen, vakantiegeld en 13e maand, pensioenregeling, beschikking over laptop en telefoon (of telefoonvergoeding) en andere interessante regelingen.

 • Een dienstverband voor 32-40 uur per week.

 • Een jaarcontract met de intentie te verlengen als we het beide naar ons zin hebben.

 • Werken in een jonge organisatie in een dynamisch team dat zich inzet voor een prachtig doel.

 • Een prettige werkomgeving met ruimte om te leren en je te ontwikkelen.

 • Een gezonde werkomgeving (vitaliteit op de werkvloer) is de normaalste zaak van de wereld.

 • Doe bijvoorbeeld mee met de interne tafeltennisladder of schuif aan voor een activiteit van het vitaliteitsteam na werktijd.

 • Standplaats is ons kantoor in het centrum van Den Haag, thuiswerken is deels mogelijk.

Nieuwsgierig?

Voor meer informatie over deze vacature kun je contact opnemen met Junia Floor via mail: junia.floor@jogg.nl of whatsapp: 06-24 74 69 35.

Bij interesse ontvangen we graag jouw cv en (korte) motivatie op werkenbij@jogg.nl, onder vermelding van Vacature Adviseur Corporate Communicatie.


Adviseur Corporate Communicatie
Junia Floor