Buurt

Op straat, in parken, speeltuinen, pleinen en in winkels

Onze droom
In de buurt van je huis kun je overal lekker spelen. Er is zijn brede stoepen, genoeg groene speeltuinen en veel speelmateriaal zodat je zorgeloos en veilig de buurt kan ontdekken. En natuurlijk is het makkelijk om iets lekkers te kopen dat ook gezond is.

Omgeving buurt


JOGG-Teamfit Maak de buurt stap voor stap gezonder

Teamfit is de werkwijze waarmee JOGG helpt om de buurtomgeving gezonder te maken. Een JOGG-Teamfit coach begeleidt buurthuizen, kinderboerderijen en speeltuinen om het voedingsaanbod gezonder te maken. 

www.jogg-teamfit.nl
Gezondheid als serieus aanbestedingscriterium JOGG in Vastgoed Visie

Met een gezondere samenleving als uitgangspunt, is JOGG kartrekker van de leefstijltransitie. Het ideaal is een ‘nieuw normaal’ waarin kinderen gezond opgroeien. Daarbij horen ook beweegvriendelijke steden en buurten. ‘Steeds meer partijen zien de noodzaak, maar het tempo moet echt  omhoog’, zegt directeur Marjon Bachra.

Lees het artikel in de VG Visie hier
Ballast Nedam Development en JOGG maken de fysieke leefomgeving gezonder Samenwerken met bouwers

Dit kan met recht een unieke samenwerking worden genoemd. Ballast Nedam Development is de eerste gebiedsontwikkelaar in Nederland die deze handschoen samen met JOGG oppakt. De samenwerking wordt zeer binnenkort kracht bijgezet door een aantal maatregelen in een omvangrijke gebiedsontwikkeling in Eindhoven.

nieuws
SamenSpeelAkkoord Samen met 13 organisaties ondertekende JOGG dit akkoord

Een inclusieve speelcultuur - Kinderen met en zonder handicap, hun ouders en de mensen in hun omgeving vinden samen spelen vanzelfsprekend.

Meer samenspeelplekkenIeder kind met een beperking kan in de eigen woonomgeving met andere kinderen spelen.

Meer en beter toegankelijke kennis over samen spelen - Het SamenSpeelLoket: dé plek waar alle lokale initiatiefnemers kennis en inspiratie kunnen vinden om aan de slag te gaan.

samenspeelakkoord.nl