Naar het nieuwsoverzicht
Nieuws, 29 november 2021

Ook JOGG roept op: bied werknemers de ruimte om te blijven bewegen!

Niet sporten na 17.00 uur en zoveel mogelijk thuiswerken. De nieuwe coronamaatregelen maken het niet makkelijk om in beweging te blijven. En dat terwijl voldoende bewegen essentieel is voor een gezonde leefstijl en goede weerstand.

Helaas levert bewegen onder werktijd volgens JOGG-ambassadeur Erik Scherder nog al te vaak een schuldgevoel op, en dat moet anders, vind ook JOGG-directeur Marjon Bachra. “Laten we als werkgevers onze medewerkers, jong en oud, stimuleren om voldoende te blijven bewegen. Al is het een ommetje, een thuis-workout, al wandelend vergaderen of een energizer tussen de meetings door.”

Beweeg-inspiratie nodig? Bekijk hier de Energizer van JOGG-ambassadeur Herre Zonderland of start met de Daily Mile voor thuiswerkers.

“Laten we als werkgevers onze medewerkers, jong en oud, stimuleren om voldoende te blijven bewegen. Al is het een ommetje, een thuis-workout, al wandelend vergaderen of een energizer tussen de meetings door.”
Marjon Bachra
Marjon Bachra JOGG-directeur

Wist je dat we met ons initiatief Kind Naar Gezonder Gewicht via de lokale zorgverlener kinderen en ouders helpen om de transitie te maken naar een gezondere leefstijl?